Glad midsommar


När Mimmi fylde år

Hej
sena bilder! förlåt men jag hinner inte
här kommer iaf bilder sedan jag gedde hästarna tårta:D


Mimmi äter tåra och tkr det e jätte gott


Gharisma. Hon fick inte så jätte stor eftersom hon har/ har haft fång D:


Hahha Tessy vill ha sin tårta NU!


Nu får Tessy också tårta:D

Kommentar

Niklaselle  ([email protected]) om Komentarer:
Greetings from Arlington, Texas! Nice site!
Thank you very much!:D

:(!!

Jag skriver om Lördag och söndag sedan för jag hade skrivit om lördagen och det försvann.

Stockholm Lördag

Lördag:

Mamma väckte mej för frukosten var brara Kl 08.00 till kl 80.40. vi åt frukost och sedan gick vi ut och satte oss på gården igen. Sedan gick vi en tipspromenad. efter prisutdelningen på tipspromenaden gick vi ner och badade i havet igen.
sedan åt vi mat(hamburgare och potatissallad) efter maten åkte vi till siggesta gård c(det e typ massa djur och mini golf) där spelade vi minigolf och pappa och mamma vann. sedan åt vi glass och kollade på djuren. när vi kom hem iigen så gick vi ut och satte oss på gården igen och sedan gick jag och la mej.


Jag hittade detta inlägg i utkast!!

Stockholm fredag

Hej.
Jag har varit i stockholom på värmdö under heljen så jag har inte hunnit blogga.

Fredag:
Vi åkte hemifrån ca halv elva. vid ca 11.40 kom vi till sala och då åt vi på måns ols där åt vi revbensspjäll och potatis och köttfärslimpa och potatis och sås. När vi recis kommit in i stockholm åkte vi förbi ett ställe med 1000 godissorter!!. Vi kom till värmdö kl 15.30 och vi gick direkt ner och badade. det var ca 10-14 grader i vattnet men det var endå världigt skönt. när vi badat duchade jag av mej eftersom det är saltvatten. och sedan gick jag ut och satte mej med dom andra. när vi suttit ute och pratat en stund då gick vi ner och åt mat. vi åt typ snitzel, potatisgratäng och ngn sås som jag inte vat vad den heter. det var jäte gått men eftersom jag ätit så mkt på förmiddan så åt jag inte så jäte mkt. Sedan gick vi upp til husen och satte oss ute. och spelade wollyboll, tennis , hoppade hopprep och massa sådant. efter några timmar så gick vi in och satte oss för då började det bli kallt. sedan gick jag och la mej och splade nintendo. jag somnade kanske vi halv tolv- tolv.

Lite bilder:

När vi äter mat


Spelar kubb


Spelar kubb


spelar wolleyboll och Tennis

RSS 2.0