Hinner nog inte blogga efter ridningen

Hej har väll inte så mkt å seja som ni så i förra inlägget ska jag ju rida för Annica idag och kommer hem sent så jag tror inte jag hinner blogg efteråt men i får se:)


Ingen ridning idag

Idag vart det ingen ridning för... Jag vet inte men det blev iaf inte det.
Jaa jag vet inte riktigt vad jag ska skriva imorgon ska jag pådressyrträning för annica som börjar hmm... halv åtta tror jag det var så då hinner jag nog inte blogga efter.

Hejdå:)

Hoppningen igår+Ridningen idag:)

Hoppningen igår gick riktigt bra hon var väll helt ok lungn efter ett tag jag ska försöka sätta ihop en liten film.

Idag red jag och min kompis å två andra kompisar körde min lillasysters shettis vi red barbacka en halvtimme å travade lite hon blev lite rädd en gång för Tessy som Shettisen heter kom bakom med vagnen när vi travade men det gick bra:)
Nu ska jag äta
puss:*

Tomtehoppning

 Hej idag varre  ju tomtehoppning jag var en julklapp å Mimmi en jultomte när vi skulle hoppa dom 2 första hindren så vägra hon å ja ramla av på andra å så tod vi av min utklädsel å hon bara börja bocka flera ggr men jag kanske lägger ut ngn bild eller film sedan nu ska jag kolla på så mkt bättre:)

hare bra.

Ridlektionen

Hej jag har varit och ridit nu det gick super bra vi va typ på volterna å minska å öka dom å typ sånt. Mimmi va jätte fin å duktig bara ett glädje skutt en gång :)

Jag måste bara berätta att när jag skulle gå ut å hämta Mimmi i hagen ärre så jä*la geggigt så jag ropa på henne så kom Charisma så sa jag åt henne å gå bort så gick hon också fortsätter jag å ropa å då kommer Mimmi men Tessy hinner före å så fåt jag bort Tessy  ådå går Mimmi å Charisma kommer igen å då blir jag typ lite sur så då tänker att jag går väll in å hämtar Mimmi då å det ä ju så geggit i hagen å jag hade inte gummistövlarna på mej så då när jag gick in så fastnar jag med skon i geggan å drar upp foten så skon fastnar i geggan så trampar jag med strumpan i geggan smart som man är...!!

Komentar =D

Henrikvera  ([email protected]) om Charisma som föl:
Great site! Lots of useful information!


Sv: Thanks

Hann Inte

Hej jag hann tyvärr inte blogga i Onsadgs för jag kom hem typ runt 8 å då kollade jag på bonde söker fru.

Men iaf så red jag på Lugnet stadion å där är Mimmi alltid jobbig å typ rädd för ALLT!! Men igår gick det iaf hyfsat bra:)

Snart ska jag åka till Sveden å rida lektion med Mimmi och på Lördag ska jag på tomtehoppning:)

RSS 2.0